Uitgebreid aanbod kranten en tijdschriften

Boekhandel Braeckman staat er in de omgeving om bekend een groot aanbod kranten en tijdschriften in Brakel aan te bieden. U vindt er het hele jaar door verschillende kranten en dagbladen voor ieders interesse.

Alle bekende kranten

Uiteraard bieden wij alle bekende binnenlandse kranten aan met daarnaast een interessante selectie buitenlandse kranten. Bovendien kunt u ervoor kiezen uw krant elke dag zelf te komen ophalen of gebruik te maken van onze bezorgdienst.

Dag-, week- en maandbladen

Wat onze tijdschriften betreft, hebben we een gevarieerd aanbod bladen met verschillende thema’s: kooktijdschriften, autosport, reismagazines, tijdschriften voor doe-het-zelvers en tuinfanaten,...

Rookwaren, wenskaarten en andere artikelen

Daarnaast kunt u in onze dagbladhandel natuurlijk ook terecht voor allerlei andere artikelen. Denk daarbij aan diverse rookwaren (sigaretten, sigaren, filters, aanstekers,...), maar ook boeken en strips, wenskaarten, schoolmateriaal, dranken, kansspelen en andere prullaria.

Uw dagelijkse portie nieuws

Bij Boekhandel Braeckman in Brakel bent u altijd welkom voor al uw kranten en tijdschriften. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Laat het ons weten en wij proberen het desbetreffend nummer of tijdschrift voor u op te snorren.