Weddenschappen voor verschillende sportwedstrijden

Denkt u een bepaalde sport, atleet of sportclub goed te kennen? Waag dan gerust een gokje op één van de terminals van Boekhandel Braeckman. U bepaalt zelf hoeveel geld u inzet om daarna met spanning te wachten op het resultaat. Op die manier wordt supporteren een echte uitdaging waarbij u uw inzicht kan verzilveren.

Doe een gok

Voel de adrenaline bij het wachten op een uitslag wanneer u een gok heeft gedaan op een sportwedstrijd. Misschien doet u het op het goede gevoel of mogelijk heeft u de juiste kennis om een doordachte gok te doen. Bij de dagbladhandel in Brakel speelt u op een brede waaier aan wedstrijden aangeboden door Bingoal, Stanleybet of PMU.

Voetbal tot autosport

Het zijn niet alleen de voetballiefhebbers die een gokje kunnen wagen bij Boekhandel Braeckman. Uiteraard hebben zij verschillende mogelijkheden met wedstrijden uit onder andere de Belgische, Engelse, Spaanse, Italiaanse en Franse competities. Maar ook wie iets afweet van tennis, basketbal, paardensport en autosport weet waar hij of zij voortaan moet zijn.

Wedden of krassen

Wanneer u niet meteen een gevoel heeft voor het wedden op sportwedstrijden, heeft de boekhandel nog andere uitdagingen voor u. U kan namelijk het lot laten beslissen door mee te spelen met Lotto Andere opties zijn de vele soorten van krasbiljetten die op u liggen te wachten of die u als verrassend geschenk kan geven.

Contact

Wil u nog meer informatie over de werking van weddenschappen? In Brakel krijgt u alles uitgelegd bij Boekhandel Braeckman. Telefoneer even of stap eens binnen.

Boekhandel Braeckman Boekhandel Braeckman Boekhandel Braeckman